Antwerpen Appartement

LXRY HOME appartement bij Antwerpen

Drie  waar je op neer kunt ploffen. Twee prachtige, luxe badkamers waar je niet alleen doucht, maar écht even jouw relaxmoment beleeft. Een grote woonkamer waar je met vrienden en familie samenkomt om te genieten van de vakantie, of om bij te komen van een drukke dag. Door de volop aanwezige raampartijen valt het daglicht binnen. Buiten zie je een heleboel groen. Je loopt door de sliding doors naar buiten, het ronduit grote terras op. Ons appartement vlakbij Antwerpen heeft het allemaal. De rust. De luxe. De ruimte. Alles om je thuis te laten voelen. Dit LXRY HOME appartement is your home away from home!

Appartement voorzien van alle gemakken die je je kunt wensen

Wifi. Airconditioning. Een lift. Een Sonos Soundsystem. Gratis parkeergelegenheid. Een luxe keuken met alle apparatuur die je maar nodig kunt hebben. Need we say more? Dit LXRY HOME appartement nabij Antwerpen beschikt over alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Waarom toegeven op luxe en wooncomfort wanneer je niet in je eigen, permanenten woning bent? Juist wanneer je reist of tijdelijk ergens anders woont vanwege werk is het zó ontzettend belangrijk dat je je thuis voelt. Bij LXRY HOME is dit altijd het geval!

Appartement gelegen in het prachtige Brasschaat, dichtbij Antwerpen

Het voordeel van onze LXRY HOME appartement in Brasschaat, is dat ze gelegen zijn op slechts een klein half uurtje rijden van Antwerpen. In deze bruisende wereldstad vind je tal van restaurants en cafés, musea en shopping gelegenheden: Je hoeft je er niet te vervelen! En na een korte rit naar jouw home away from home, stap jij weer binnen in je eigen LXRY HOME. The best of both worlds!

 

Antwerpen Penthouse

Penthouse Antwerpen

Kom binnen en voel je welkom in dit prachtige penthouse vlakbij het prachtige Antwerpen. Loop door de ruime woonkamer, waar je genoeg ruimte hebt om te ontspannen en te genieten. Je rustmoment te pakken. Alleen, of met je vrienden en familie. Of trek je even terug in een van de grote slaapkamers in het penthouse, waar je ruime, super zachte bedden vind. Aansluitend luxe badkamers, die aanvoelen als een echte welness ruimte. Hier heb je tijd voor jouw relaxmoment! In dit penthouse vlakbij Antwerpen voel je je écht thuis. Dit is jouw LXRY HOME away from home!

Deze luxe woning is voorzien van alle gemakken

Het penthouse is te bereiken via een lift, beschikt over Wifi, airconditioning, een Sonos Soundsystem en gratis parkeergelegenheid. Blijf je vanavond thuis om zelf te koken? Dat kan in onze volledig uitgeruste, hypermoderne keuken die beschikt over alle apparatuur die je maar nodig kunt hebben. Want waarom toegeven op luxe en wooncomfort wanneer je op citytrip, vakantie of expatjaar bent? Juist wanneer je reist of tijdelijk ergens anders woont is het super belangrijk dat je kunt ontspannen. Dat je je thuis voelt. En in ons stunning penthouse vlakbij Antwerpen voel je je zeker thuis!

Penthouse in Brasschaat, vlakbij Antwerpen

Antwerpen is werelds! Je vindt er tal van restaurants, cafés, musea en shopping gelegenheden. Er is áltijd wat te doen, deze stad bruist! Maar hoe lekker is het dan als je wel in alle rust thuis kan komen? Ons penthouse is gelegen in Brasschaat, op een klein half uurtje rijden van Antwerpen. Je geniet zo van alle voordelen van de stad én van het rustige dorpse leven. Met ons LXRY HOME heb je echt the best of both worlds! Check in de planner hiernaast wanneer je ons penthouse nog kunt huren. 

LXRY HOME VILLA REEF

Op dit moment bouwt LXRY HOME twee nieuwe luxe vakantievilla’s te Jan Thiel naar hetzelfde model als onze Villa Coconut.  Deze twee prachtige villa’s zullen voldoen aan alle eisen en standaarden waaraan ook onze andere villa voldoet, maar zullen hun eigen, unieke finishing touch krijgen. De bouw is in volle gang en wij verwachten rond de zomer van 2020 deze villa’s aan te kunnen bieden. Wil je nu al jouw eigen vakantiehuis reserveren voor je vakantie op Curaçao? Dat kan! Check hier de data waarop Villa Coconut nog van jou kan zijn! 

LXRY HOME VILLA FLAMINGO

Villa Flamingo. Het derde vakantiehuis op Curaçao dat we aan het bouwen zijn. Villa Flamingo wordt het evenbeeld van zijn broertje Villa Coconut, maar uiteraard met eigen, unieke twist. De vakantievilla’s liggen in dezelfde straat en op slechts een paar honderd meter lopen van het prachtige Jan Thiel strand. We zijn druk aan het bouwen en verwachten in de zomer van 2020 deze nieuwe villa aan te kunnen bieden. Deze winter al genieten van prachtig Curaçao in je eigen vakantievilla? Check hier de beschikbare data om te zien wanneer Villa Coconut jouw stukje paradijs op aarde kan zijn!