Penthouse Antwerpen

Kom binnen en voel je welkom in dit prachtige penthouse vlakbij het prachtige Antwerpen. Loop door de ruime woonkamer, waar je genoeg ruimte hebt om te ontspannen en te genieten. Je rustmoment te pakken. Alleen, of met je vrienden en familie. Of trek je even terug in een van de grote slaapkamers in het penthouse, waar je ruime, super zachte bedden vind. Aansluitend luxe badkamers, die aanvoelen als een echte welness ruimte. Hier heb je tijd voor jouw relaxmoment! In dit penthouse vlakbij Antwerpen voel je je écht thuis. Dit is jouw LXRY HOME away from home!

Deze luxe woning is voorzien van alle gemakken

Het penthouse is te bereiken via een lift, beschikt over Wifi, airconditioning, een Sonos Soundsystem en gratis parkeergelegenheid. Blijf je vanavond thuis om zelf te koken? Dat kan in onze volledig uitgeruste, hypermoderne keuken die beschikt over alle apparatuur die je maar nodig kunt hebben. Want waarom toegeven op luxe en wooncomfort wanneer je op citytrip, vakantie of expatjaar bent? Juist wanneer je reist of tijdelijk ergens anders woont is het super belangrijk dat je kunt ontspannen. Dat je je thuis voelt. En in ons stunning penthouse vlakbij Antwerpen voel je je zeker thuis!

Penthouse in Brasschaat, vlakbij Antwerpen

Antwerpen is werelds! Je vindt er tal van restaurants, cafés, musea en shopping gelegenheden. Er is áltijd wat te doen, deze stad bruist! Maar hoe lekker is het dan als je wel in alle rust thuis kan komen? Ons penthouse is gelegen in Brasschaat, op een klein half uurtje rijden van Antwerpen. Je geniet zo van alle voordelen van de stad én van het rustige dorpse leven. Met ons LXRY HOME heb je echt the best of both worlds! Check in de planner hiernaast wanneer je ons penthouse nog kunt huren. 

Details

Beschikbaarheid