Hoe betaal ik mijn boeking?

Wanneer uw boeking aanvraag is goed gekeurd dan krijgt u van ons een email met een verzoek tot aanbetaling van 25% van het totaalbedrag. Deze aanbetaling kun u voldoen met de onderstaande betaalwijzen.

Pas wanneer de aanbetaling gedaan is, is de boeking definitief en krijgt u van ons een ontvangstbevestiging van de betaling per email. Het restant bedrag van de boeking dient u dan 2 maanden voor uw vakantie te voldoen. Ook hier krijgt u per email een betaaluitnodiging van. Naast de betaling van de boeking betaald u nog een borg die u weer terugkrijgt nadat de beheerder op Curaçao u heeft uitgecheckt en de borg heeft vrijgegeven. Wij maken dan automatisch de borg weer over op uw rekening.

Met welke betaalmethoden kan ik bij LXRYHOME betalen?

iDEAL

U rekent uw opdracht direct af in uw eigen vertrouwde internet betaal omgeving van uw eigen bank.

CREDITCARD

Uw kunt uw boeking betalen met Visa, Mastercard en xx.

OVERBOEKING

Bij een overboeking duurt het ongeveer 3 werkdagen voordat de betaling bij ons binnen is. Onze bankgegevens staan in de betaaluitnodiging.

Zijn er verborgen kosten?

Nee de totale kosten zijn de kosten die u in uw boeking bevestigd gekregen hebt. Boven op de kosten is er een borg.

Eventuele extra kosten voor conciërge services die u hebt bijgeboekt worden transparant aan u doorbelast na akkoord.

Hoe werkt het met de borg?

De borg die u heeft betaald krijgt u weer terug nadat de beheerder op Curaçao u heeft uitgecheckt en de borg heeft vrijgegeven. Wij maken dan automatisch de borg weer over op uw rekening.